soutěž v požárním útoku v Brně – Slatině a ukončení sezóny

Sobota 22.6. pro nás byla opravdu nabitá. Nejen, že jsme se účastnili 160. let hasičů v Brně na náměstí Svobody. Ale také se konaly se poslední závody letošní sezóny ve Slatině. Poté jsme ještě uspořádali zakončení hasičského roku.

Ráno se mladší a starší žáci vydali na útok do Slatiny. Měli pouze jeden pokus, aby předvedli to nejlepší. Mladším žákům se tentokrát velmi zadařilo a s krásným časem 17:65 náš tým A skončil na 2. místě. To první jim uteklo o pouhých 11 setin. Starší žáci složili stejně jako mladší 3 týmy. Všichni předvedli super výkony a zacinkaly i medaile. Týmy F a J zazářily a s parádními časy 15:68 a 16:77 obsadili první a druhé místo.

Poté na závody přijeli naši závodníci z přípravky a dorostenci. Naši nejmenší hasiči i po náročném výkonu na náměstí Svobody vybojovali úžasné první místo. Dorostenci s časem 19:93 si vybojovali také první místo.

Jelikož to byly poslední závody, vyhlašovaly se i výsledky Brněnské ligy. Naši mladší žáci skončili na krásném 4. místě. Starší žáci se letos umístili na druhém místě – nezískali tak putovní pohár za Brněnskou ligu. Ovšem výhra závodů ve Slatině potřetí za sebou pro ně znamená ponechání si putovního poháru ze Slatiny. A naše dorostenecké družstvo si díky prvnímu místu na útoku připsali jeden bod do ligy a tím obhájili její výhru z minulého roku.

Po náročném dni jsme ještě oslavili velmi úspěšný hasičský rok a děti i vedoucí dostali ceny za skvěle odvedenou práci.

Děkujeme mladým hasičům, vedoucím, instruktorům a všem, bez kterých by se náš sbor neobešel.

Fotky z akce