Letní hasičský tábor pro děti

A je za námi, náš každoroční letní tábor pro děti tentokrát s veselým tématem Příšerky s.r.o.

Po dlouhé době nám počasí na táboře vyšlo na jedničku a dokreslilo krásné zážitky z prázdnin. Děti byly rozděleny do kolejí na univerzitě a celý týden sbíraly zlatem vyvážený dětský jekot. Samy musely být strašidelné, umět pořádně řvát a z pořádného strašní získávat sílu. Ovšem všichni účastníci tábora „Pro příšerky“ museli překonat i svůj vlastní strach, a hlavně silné soupeře.

Během tábora jsme stihli postavit hned čtvery funkční dveře do světa lidí, otestovat své znalosti v kvízu na téma příšerky s. r. o. a zaskočili jsme si i na koupaliště, kde jsme o sobě dali patřičně vědět…. Pokřik: „Kdo neskáče, není z Vinohrad si obyvatelé Řečice zapamatují až do příštího ročníku….“ Tábor byl prostě pecka jako vždy 😊

K pestrosti a kvalitě tábora pomohla i finanční podpora MŠMT (Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR), děkujeme. Děkujeme také našim dalším podporovatelům a pekařství Penam, které nám na tábor věnovalo pečivo na první dny zcela zdarma. Nejlépe chutnají rohlíky a chlebíky opečené nad opravdovým táborákem.

Děkujeme statečným příšerkám, jejich rodičům, všem vedoucím, instruktorům, organizátorům a všem pomocným rukám z řad našeho sboru. Těšíme se na další ročník.

Foto